Asteroizii. Mituri, Legende si influente astrale

Asteroizii. Mituri, Legende si influente astrale
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Aceasta carte a prins contur din necesitatea de a strange la un loc cat mai multe informatii si cunostinte despre asteroizi, corpuri ceresti ce par sa capete o importanta sporita in astrologie, pe masura studierii si intelegerii efectelor lor.

Desigur, literatura de specialitate contine numeroase lucrari care trateaza problema asteroizilor, insa marea majoritate abordeaza in general influenta unui anume astroid sau grup de asteroizi, iar Incercarea autorilor a fost de a prezenta aceste corpuri ceresti cu trasaturi distincte ca pe o mare familie stelara, ceea ce nu a exclus descrierea si analizarea, pe cat posibil, a fiecaruia in parte.

Cunostintele noastre cu privire la asteroizi sunt relativ recente, fapt ce se datoreaza mai ales descoperirii lor de putina vreme. Astfel, primul astroid a fost descoperit abia la inceputul secolului al XIX-lea (1801), data ce pare indepartata, dar si foarte recenta In comparatie cu vechimea zodiacului si a cunostintelor noastre despre planete si stele. Nu trebuie uitat ca Ptolemeu a scris Tetrabiblos in secolul al II-lea d.C., iar cei mai multi asteroizi au fost descoperiti in secolul XX, acest proces continuand pe masura ce tehnologia de observare spatiala avanseaza. Ca atare, cercetatorii s-au aplecat de putina vreme asupra studieri i efectelor, incadrarii si influentelor asteroizilor, iar toate aceste cercetari au nevoie la randul lor de timp pentru a fi adancite, comparate, verificate, catalogate si aduse la cunostinta publicului.

Lucrarea de fata cauta sa prezinte cei mai importanti si mai des folositi asteroizi in astrologie, nu numai din punct de vedere al influentelor astrale ci, pe cat posibil, sa ofere cititorului si cateva date strict astronomice impreuna cu semnificatia mitologica care le confera anumite particularitati.


Autori: Dan Buhnea, Mihaela Buhnea
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 352 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Asteroizii. Mituri, Legende si influente astrale

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0446 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.