Aplicatii Windows in Visual C# 2008 Express Edition. Aplicatii cu baze de date SQL Server 2008, contine CD

Aplicatii Windows in Visual C# 2008 Express Edition. Aplicatii cu baze de date SQL Server 2008, contine CD
-18%
Preț: 16,36 lei
19,95 lei (-17,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Structurat in doua parti consacrate aplicatiilor Windows in C# si bazelor de date SQL, volumul prezinta numeroase exemple de implementari in aceste limbaje, reprezentind partea practica a manualului Microsoft Introducere in Microsoft. NET Framework. Sint prezentate modul de lucru cu formulare, casete de text, butoane, etichete, imagini, contoare de timp si animatie, precum si proiectarea bazelor de date sau filtrarea datelor. Lucrarea se adreseaza profesorilor de informatica, studentilor, elevilor de liceu de la profilul matematica-informatica si poate fi folosita pentru pregatirea elevilor pentru Concursul National de Informatica aplicata, in cadrul caruia proiectele se realizeaza doar cu aceste tehnologii.


Cuprins:
Formulare, casete de text, butoane, etichete, imagini• Timp, contor de timp si animatie• Text, font, animatie, fisiere text• Mouse-ul, prietenul nostru• Proiectarea bazelor de date• Instantierea unei baze de date folosind mediul vizual• Filtrarea datelor• Selectarea valorilor introduse in tabela

ANUL APARITIEI:     2010
NUMAR PAGINI:    208
FORMAT:    160x235

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

16,36 lei
19,95 lei (-17,99%)
Created in 0.0487 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.