Anticancer

Anticancer
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Anticancer - Elena Francisc Publishing. Cartea de fata este un bestseller international. A fost lansataîn 2007în SUA siîn Franta,înregistrând vânzari record. Problema cancerului este una care priveste un numar imens de persoane.În Europa siîn cele doua Americi, unu din patru oameni este afectat de aceasta maladie.

 Autorul, dr David Servan Schreiber s-aîmbolnavit de cancer si a reusit sa se salveze prin mijloace proprii. Acest lucru, dublat de faptul ca el era deja un cercetator al acestei maladiiînca dinainte de a seîmbolnavi, a facut ca aceasta carte si mijloacele pe care le propune pentru invingerea bolii sa suscite un imens interes din partea publicului.
Editia româneasca a acestei carti, propusa de EFP vineîn continuarea unei alte lucrari a dr David Servan Schreiber, Vindeca, aparuta la EFPînca din 2004, si aflata la a doua editie. Autorul este cunoscut si apreciat deja de catre publicul românesc, bucurându-se de o excelenta sustinere media.

Autorul acestei carti, dl. David-Servan Schreiber, este un medic, profesor universitar, cu un bogat bagaj de experientaîn domeniul medicinii integrative. El ne va demonstra modulîn care, prin intermediul unor simple modificari aduse regimului alimentar, stilului de viata si atitudinii generale, putem abordaîn forta boala canceroasa,în paralel cu urmarea stricta a tratamentelor clasice, ori cum la fel de bine am putea evita cu totul aparitia acesteia. Acesta nu este un tratat de biologie, ci un ghid practic de uz individual, inteligent alcatuit, care ne va permite sa facem cele mai bune alegeriîn ceea ce priveste propria noastra sanatate si bunastare

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.