Alte povestiri

Alte povestiri
PRP: 18,80 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,66 lei
Diferență: 4,14 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 973-7995-63-5
Editura:

DESCRIERE

Tudor Octavian (n. 12 decembrie 1939). Studii de arhitectura si filologie. Debut la Editura Eminescu, în 1968, cu volumul Povestiri diferite, recomandat de Adrian Marino. În presa, a lucrat la Viata Studenteasca, Amfiteatru, Flacara, România Libera, Academia Catavencu si cotidianul National. În prezent este editorialist la Jurnalul National si senoir editor la Gazeta Sporturilor.
A sustinut, în revistele de cultura si în presa cotidiana, rubrici de critica de arta, timp de câteva decenii. Dupa debutul cu Povestiri diferite, a publicat mai multe volume de proza: Noiembrie viteza, Banda lui Mobius (romane), Istoria unui obiect perfect, Mihai, stapânul si sluga lui, Mihai (povestiri), Sortiti iubirii, Firul principal, Cuadratura cercului, Motivul - Celalalt - Afara din joc (romane). Dupa 1990, a publicat doua antologii de pamflete - Tratat de înjuraturi , volumul 1 si 2 - precum si mai multe volume de proza scurta la editura Curtea Veche: Povestiri, Oameni normali, 248 de povestiri; Momente, schite, însemnari; Prosti, dar multi, Povestiri foarte scurte. A publicat, de asemenea, si câteva monografii de arta: Vermeer si criticii sai (Editura Meridiane), Florin Niculiu (Editura Sport Turism), Gabriel Catrinescu (Editura Noi Media Print), Pictor români uitati (Editura Noi Media Print), Eugen Bratfanov (Pro Editura si Tipografie) si Jean Cheller (Pro Editura si Tipografie).

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.