Agilitatea emotionala (Susan David)

Agilitatea emotionala (Susan David)
-25%
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Altele

DESCRIERE

Drumul către Implinirea personală şi profesională este rareori uşor. Ce îi desparte pe cei care ating succesul de cei care nu reuşesc? Răspunsul este agilitatea emohonală, un concept nou şi revoluţionar in psihologie care ne permite să navigăm printre suişurile şi coborâşurile vieţii. Renumitul psiholog Susan David a descoperit că, indiferent cât de creativi sau de inteligenţi suntem, indiferent de tipul nostru de personalitate, agilitatea emoţională, adică modul în care gestionăm lumea noastră interioară - gândurile, sentimentele şi discursul cu sine -, este ceea ce determină în final cât de mult succes vom avea. Oamenii se vor confrunta mereu cu capcane care îi pot duce în direcţia greşită: îndoiala de sine, ruşinea, tristeţea, teama sau mânia. Cei care au agilitate emotională nu sunt imuni la stres şi greşeli. Diferenţa este că aceştia ştiu cum să se adapteze, să işi pună acţiunile în acord cu valorile personale şi să facă schimbări mici, dar semnificative care le vor aduce o viaţă pe deplin implinită.

TRĂIŢI LA LIMITELE CAPACITĂŢILOR VOASTRE
ALEGETI CURAJUL iN LOCUL CONFORTULUI
OPTAŢI PENTRU CE ESTE REALIZABIL

Dr. SUSAN DAVID este psiholog la Facultatea de Medicină Harvard, cofondator şi codirector al Institutului pentru Coaching de la spitalul McLean şi CE0 al Evidence Based Psychology, o companie de consultanţă în afaceri. A colaborat cu instituţii şi companii precum ONU, Ernst & Young şi Forumul Economic Mondial. Articolele sale au apărut în numeroase publicaţii, printre care Harvard Business Review, Time, Fast Company şi The Wall Sireet Journal.


Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 268
Format: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.