Adancimile Cuvantului

DESCRIERE

Adancimile Cuvantului -Intelesul ascuns al Crezului
*cu prefata scrisa de Dalai Lama
Daca ar trebui sa aleg un singur cuvant pentru a-l alatura imaginii lui Brother David Steindl-Rast, atunci acesta ar fi cu siguranta“adancime”.
Este calugar benedictin, dar ceea ce face, spune si scrie izvoraste din profunzimi care depasesc cu mult canoanele oricarei doctrine religioase, fie ea crestina sau nu. Actele, cuvintele si prezenta sa par a fi conectate la o realitate inefabila pe care el o traiste direct si pe care nu face decat sa o lasa sa scurga in lume prin intermediul fiintei sale.
In ultimii cincizeci de ani, sute de mii de oameni au fost atinsi de mesajul sau care transcende orice sistem de credinte pentru a cobori adanc, pana la izvorul sacru al Fiintei, inima, acolo unde noi suntem cu adevarat creatorii, constienti sau nu, ai realitatii pe care o traim. David Steindl-Rast este ceea ce in lumea moderna s-ar numi un iluminat, iar marele sau har este acela de a transmite direct, de la inima la inima, vibratia subtila a iubirii, a curajului, a increderii si a bucuriei acestei experiente extraordinare care se numeste Umanitate. Dincolo de norii curgatori ai iluziei se afla soarele permanent al Esentei, iar Brother David are darul de a ne conecta cu aceasta lumina din interiorul nostru prin intermediul cuvintelor si al prezentei sale.
Este un om care traieste Adevarul in mod direct si care si-a ales misiunea de a-l impartasi cu toti aceia care, rataciti in deserturile mintii, sunt insetati sa-l simta.
Aceasta prima carte a lui Brother David Rast care apare in limba romana, cu prefata scrisa de Dalai Lama, se aseaza cu gratie printre Cartile Elena Francisc si deschide o noua directie pentru aceia pe care-i numim, cu iubire, exploratori ai constiintei. Brother David ia un text clasic al crestinismului, faimosul Crez si dezvaluie cu simplitate si stralucire semnificatii profunde, dincolo de tot ce am crezut ca stim.
Horia Turcanu


CUVANT AL EDITORILOR... 7
DALAI LAMA - CUVANT INAINTE... 17

CREZUL... 19
"CRED"... 24
CRED IN DUMNEZEU... 33
TATAL... 44
TATAL ATOTPUTERNIC... 52
CREATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI... 58
SI IN ISUS CRISTOS... 65
UNICUL FIU AL LUI DUMNEZEU... 75
DOMNUL (DUMNEZEUL) NOSTRU... 82
NASCUT DIN SFANTUL DUH... 90
NASCUT DIN FECIOARA MARIA... 99
A SUFERIT SUB PILAT DIN PONT... 109
RASTIGNIT... 118
A MURIT SI A FOST INGROPAT... 134
A COBORAT IN IAD... 139
A TREIA ZIS-A RIDICAT DIN NOU DIN MORTI... 145
A URCAT LA CERURI... 158
STA LA DREAPTA TATALUI ATOTPUTERNIC... 167
ASTFEL VA VENI SA-I JUDECE PE CEI VII SI CEI MORTI... 175
CRED IN SFANTUL DUH... 184
SFANTA BISERICA CATOLICA... 190
COMUNIUNEA SFINTILOR... 199
IERTAREA PACATELOR... 205
REINVIEREA TRUPULUI... 213
SI VIATA FARA DE MOARTE... 224
AMIN... 229

DESPRE AUTOR... 240

Anul aparitiei: 2011    
Format: 13x20cm
Nr. pagini: 258  

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0624 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.