Acupunctura auriculară şi alte microsisteme de acupunctură

Acupunctura auriculară şi alte microsisteme de acupunctură
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 150
Format: 14X20

DESCRIERE

Acupunctura auriculară şi alte microsisteme de acupunctură.

Impresionantul progres al posibilităţilor diagnostice, revizuirea terapiei unor suferinţe umane, multitudinea medicamentelor cu efecte toxice secundare, au favorizat apariţia unor terapeutici medicale alternative şi intensificarea studiilor şi cercetărilor medicale.

Lucrarea de faţă este o sinteză teoretică şi practică de învăţare şi aplicare a microacupuncturii.

În cuprinsul ei am abordat cu interes interpretarea diagnostică extrem orientală şi europeană a unor simptome generale sau specifice de boală, factorilor de risc şi implicaţiilor stresului cotidian şi am expus rezultatul experienţei proprii în practica acupuncturală a peste 40 de ani de aczivitate. Diverse procedee de acupunctură realizează echilibrarea energetică, cresc imunitatea organismului şi constituie o terapie comodă, inofensivă, economică şi eficace în multe afecţiuni medicale.

Prin cele expuse, cartea este accesibilă şi utilă studenţilor de medicină şi medicilor de orice specialitate care doresc apropierea de acupunctură şi practicarea ei.
dr. DRAGOŞ POPOVICI, ing. RODICA POPOVICI

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.