50 teste de Istorie pentru admiterea la Academia de Politie

50 teste de Istorie pentru admiterea la Academia de Politie
-35%
Preț: 16,19 lei
24,90 lei (-34,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Teste grila

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza candidatilor care se pregatesc pentru concursul de admitere la Facultatea de Politie si Facultatea de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza”, fiind un util si eficient instrument de verificare a cunostintelor.

Testele propuse au fost alcatuite conform manualelor recomandate si aprobate de Ministerul Educatiei Nationale si programei examenului de admitere la Academia de Politie.

Pentru a le prezenta candidatilor o imagine cat mai concludenta a cerintelor promovarii acestui examen, autorii au inserat subiectele date in sesiunile 2010, 2011, 2012.

Fiecare dintre cele 50 de teste – cate cinci teste de evaluare pentru fiecare tema din programa de examen si cinci teste finale – este alcatuit din 30 de itemi: 10 itemi de tip grila, 10 itemi de tip ordonare cronologica, 10 itemi de tip logica istorica.

In ultimele pagini ale cartii, veti gasi raspunsurile, cu baremele de corectare si notare pentru fiecare test.

Numar pagini: 208
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0439 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.