250 De retete din arta culinara chinezeasca

PRP: 19,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,33 lei
Diferență: 5,57 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Dorobantu Ion
ISBN: 973-724-081-2
Editura: ALLFA
Anul publicării: 2005
Pagini: 232
DESCRIERE
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara.
Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie. Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.
Autori: Dorobantu Ion, Dorobantu Eufrosina
ISBN: 973-8457-94-7
Nr. Pagini: 232
Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie. Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.
Autori: Dorobantu Ion, Dorobantu Eufrosina
ISBN: 973-8457-94-7
Nr. Pagini: 232
OPINIA CITITORILOR