1000 de intrebari care iti vor schimba viata

PRP: 29,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,13 lei
Diferență: 7,37 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Ce-mi doresc cu adevarat? Este o intrebare infricosatoare si e mult mai usor sa o ignori. Cu toate astea, ea nu dispare niciodata din mintea noastra. Este una dintre acele intrebari staruitoare care te urmareste peste tot asemenea unui catelus devotat. Este cu tine in fiecare moment al existentei tale.

Spui da unor lucruri pe care nu ti le doresti si nu celor pe care le vrei, doar pentru ca nu realizezi ca trebuie sa fii atent la aceasta intrebare vitala in fiecare zi a vietii tale.

Aceasta carte te va ajuta sa descoperi toate raspunsurile la problemele tale, raspunsuri pe care le porti in tine si pe care nu le accesezi decat cand e mult prea tarziu ca sa iti mai fie de folos.
Vei invata sa te redescoperi si sa isi reorganizezi viata asa cum iti doresti.



Anul aparitiei:  2013
Tip coperta: Brosata
Format: 140x205
Numar pagini: 160

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.3211 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.