Votul asociatilor in societatile comerciale. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta

PRP: 44,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,61 lei
Diferență: 6,29 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011

Exprimă-ţi opinia!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Votul este considerat de majoritatea doctrinei si a jurisprudentei o functie al carei exercitiu trebuie sa urmareasca strict interesul superior al societatii, in cadrul unor adunari generale devenite decoruri fara protagonisti. Constituindu-se intr-o pledoarie pentru reabilitarea naturii subiective a acestui drept si pentru recunoasterea unei mai mari libertati a asociatilor in exercitarea sa, desigur, in limitele impuse de buna-credinta, aceasta carte va invita sa il redescoperiti.

In urma periplelor tematice in spatiile juridice vecine, francez sau german, ca si in cele ceva mai indepartate ale common law-ului, veti putea constata ca noile provocari, cum ar fi ingineriile juridice ce permit concentrarea controlului in societate sau numarul in crestere al actiunilor introduse de minoritari, sunt aceleasi peste tot, determinand schimbari profunde, ce ating insesi fundamentele dreptului societar. Prin raspunsurile pe care le ofera, cartea favorizeaza solutiile cele mai adaptate nevoilor societatilor comerciale, intr-un moment in care jurisprudenta Curtii Europene de Justitie incurajeaza mobilitatea juridica in interiorul Uniunii Europene.

Data aparitiei: 05 Iul 2011
Nr pagini : 448

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1654 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.