Economie: sinteze, aplicaţii rezolvate, teste grilă pentru bacalaureat şi admiterea în învăţământul superior

Economie: sinteze, aplicaţii rezolvate, teste grilă pentru bacalaureat şi admiterea în învăţământul superior
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 216
Format: 17x24

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Economie: sinteze, aplicaţii rezolvate, teste grilă pentru bacalaureat şi admiterea în învăţământul superior. Cel ce mută un munte, începe prin a căra pietrele mici”... spune un vechi proverb chinezesc. Prin structura sa inedită, lucrarea de faţă se dovedeşte a fi una dintre „pietrele” importante pe care tinerii trebuie să le „ridice” pentru a absolvi cu succes examenul de economie la bacalaureat şi pentru a privi cu încredere la admiterea în învăţământul superior. Lucrarea pe care v-o propunem este structurată în două secţiuni. Prima secţiune cuprinde o sinteză a tematicilor din programa de bacalaureat. Prin modul unic de sistematizare, exprimare şi ilustrare grafică, am urmărit permanent o creştere a uşurinţei în asimilarea informaţiilor de către elevi. Fiecare temă inclusă în lucrare este urmată de un set de aplicaţii (grile şi probleme) rezolvate. Datorită experienţei acumulate în calitate de cadre didactice universitare, suntem de părere că modelele şi exemplele oferite elevilor sunt de real folos pentru înţelegerea corectă, logică a paşilor ce trebuie urmaţi în rezolvarea diferitelor aplicaţii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1240 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.