Alimentele biologice umane, volumul 2. Glucidele, protidele si lipidele care ne sunt permise si ce probleme pun acestea

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Gastronomie

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

„Gratie focului, am reusit sa facem „mancabile” alimente care, in mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice si denaturate, care sunt cerealele si carnurile animale, sunt otravuri lente pentru noi, ele ne perturba metabolismul si ne viciaza umorile…

…Adversarul nostru cel mai de temut a fost si ramane omnivorismul omenesc, falsa teorie stiintifica, inventata in intregime pentru a servi anumite interese economice si a impinge constiintele in eroare, a le manipula si teleghida in scopuri straine omului (considerat ca fiind un mijloc, si nu un scop).” – P. V. Marchesseau

Anul aparitiei:     2019
Nr. pagini:     82 pagini
Tip coperta:     necartonata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1905 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.