Para Bhakti - suprema devoţiune

Para Bhakti - suprema devoţiune
-15%
Preț: 10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 94
Format: 13x20cm

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Para Bhakti - suprema devoţiune - Swami Vivekananda. Para Bhakti. Para Bhakti este o carte esenţială. Fervoarea acestor pagini reprezintă prin ea însăşi un mesaj. Vivekananda aduce un elogiu absolut, descrie cu rară savoare sufletul beat de iubire. Aflăm că unirea fulgerătoare cu Supremul este posibilă pentru omul care însetează cu întreaga fiinţă după El. Şi la fel ca un îndrăgostit iremediabil Îi descoperă pretutindeni chipul, tandreţea şi atotputernicia. "Bhakti yoghinul este într-un deplin abandon, născut din iubirea arzătoare pentru Dumnezeu şi Creaţia Sa. Astfel că primeşte cu o deplină egalitate şi seninătate atât suferinţa, cât şi bucuria. El nu ştie să se plângă, este pe deplin mulţumit cu ce vine de la Preaiubitul inimii sale, se supune cu tot sufletul Voinţei Lui atotputernice. Iar această realizare este mai de preţ decât orice altă glorie sau măreţie pământească."

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

9,00 lei
10,00 lei (-10%)
11,90 lei
14,00 lei (-15%)
8,23 lei
9,14 lei (-9,96%)
Created in 0.0324 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.