Monica Jeican, Limba si literatura romana. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat 2015

Monica Jeican, Limba si literatura romana. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat 2015
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat 2015. Proba scrisa de limba si literatura romana deschide a doua etapa a examenului de bacalaureat: cea a"scrisului". Emotia candidatului este dublata de miza probei: o hota mare cantareste greu la media finala. Din pacate, noi, profesorii trecem cu vederea faptul ca pentru candidati (de cele mai multe ori) este prima participare la un astfel de examen dupa cel de testare nationala de la finalul clasei a VIII-a si ca pentru ei totul este necunoscut. De aceea am considerat ca o carte-ghid care sa ofere candidatului la proba scrisa a examenului de bacalaureat informatiile necesare si sa-I indrume este necesara in contextul actual. Aceasta carte isi propune sa prezinte parcursuri posibile, insotite de sfaturi practice si sa ofere raspunsuri Ia intrebarile si problemele legate de acest examen. Daca nedumerirea continua, draga candidatule, iti vom raspunde la 'urmatoare e intrebari:

Care este scopul cartii?

Cartea are scopul de a te ajuta sa treci mai usor peste examenul scris, dar nu ofera solutii miraculoase sau singurele raspunsuri posibile. Ea iti ofera in schimb cateva sugestii utile, din perspectiva unor profesori care au facut parte din comisiile de evaluare si au observat acele aspecte pe care candidatii se pare ca le rre cu vederea sau nu le cunosc. Iti vom oferi prin urmare:
• cateva informatii despre proba scrisa, despre structura subiectului. despre ceea ce asteapta examinatorii de la tine si despre modul de evaluare:
• cateva sfaturi despre cum trebuie sa abordezi subiectul de la proba scrisa;
• cateva informatii teoretice despre continuturi le pe care trebuie sa le stapanesti;
• cateva cerinte si sugestii de raspuns.

Cum sa folosesc cartea?

Poti face o lectura completa a cartii, parcurgand toate capitolele, in ordine sau o lectura secventiala, parcurgand anumite secvente, in raport cu centrele de interes.

Ce ofera cartea?

Cartea ofera:
• informatii utile (datele probelor scrise, fragmente din metodologie referitoare la proba scrisa, metodologie, precizarile C. N. E. E.-ului despre proba 'scrisa a bacalaureatului 2015);
• sfaturi practice;
• subiecte propuse;
• modele de rezolvari pentru fiecare tip de subiect in parte.

Nu ne ramane decat sa speram ca lectura ghidului te va ajuta si sa-ti uram mult succes!

Autorii

Nr. de pgini: 224
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0472 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.