Exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a III-a (Editia 2018) - Adina Grigore

Exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a III-a (Editia 2018) - Adina Grigore
-20%
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Este un bogat și util suport de lucru, necesar atât elevilor, cât și cadrelor didactice. Culegerea de matematică respectă programa școlară pentru clasa I și este avizată de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Constituie un suport eficient de lucru în abordarea diferențiată a activității didactice, precum și în cea independentă din pregătirea suplimentară a elevilor.

Conținutul culegerii este menit să valorifice maximal potențialul și achizițiile anterioare ale elevilor. Pentru cadrele didactice culegerea este atât un mijloc necesar în abordarea diferențiată și de calitate a activității didactice, cât și o bază formativă în prelungirea elevilor care manifestă interes deosebit pentru matematică, pregătindu-i pe elevi cu priceperi și deprinderi de calcul și dezvoltându-le logica matematică, elemente fundamentale pentru dezvoltarea competențelor științifice de bază.

 

 

Numar pagini: 184

Anul aparitiei: 2018

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.