Chimie manual pentru clasa a 10 - Vladescu

Chimie manual pentru clasa a 10 - Vladescu
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 144
Categoria: Chimie

DESCRIERE

Chimie manual pentru clasa a 10 - Luminita Vladescu. Prezentare - Chimie manual pentru clasa a 10 - Vladescu. Manualul acesta te va ajuta: Sa cunosti substantele organice, sa inveti sa le scrii formulele si sa le intelegi proprietatile fizice si chimie Sa descoperi fenomene si procese noi Sa verifici prin experiment valabilitatea regulilor si a legilor, sa le intelegi prin explicatii logice si pe baza de exemple Sa afli de existenta unor materiale noi sau despre compozitia unora uzuale Sa poti sa recunosti sursele si efectele poluarii aerului si apei si sa inveti sa protejezi mediul in care traim Sa iti apreciezi cunostintele prin rezolvarea de exercitii, probleme si teste Din cuprins: Capitolul 1. Introducere in studiul chimiei organice Capitolul 2. Hidrocarburi 2. 1. Alcani 2. 2. Alchene 2. 3. Alchine 2. 4. Alcadiene 2. 5. Arene 2. 6. Petrolul si carbunii. Combustibili fosili si surse de materii prime organice Capitolul 3. Compusi organici monofunctionali 3. 1. Alcooli 3. 2. Acizi carboxilici Capitolul 4. Compusi organici cu importanta practica 4. 1. Compusi organici cu actiune biologica 4. 2. Eseste. Arome. Parfumuri 4. 3. Medicamente. Droguri. Vitamine 4. 4. Fibre naturale, artificiale si sintetice 4. 5. Coloranti naturali si sintetici. Vopsele Exercitii si probleme recapitulative Teste finale de evaluare Rezultate la exercitii, probleme si teste Manualul a fost aprobat prin Ordinul nr. 3787 din 05. 04. 2005, in urma licitatiei organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordin al ministrului Educatiei si Cercetarii nr. 4598 din 31. 08. 2004 Autor: Luminita Vladescu, Luminita Irinel Doicin, Corneliu Tarabasanu Mihaila Anul publicarii: 2008 Pagini: 144

OPINIA CITITORILOR

Rating general
4.5 (4 review-uri)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Daca stocul e zero de unde pot cumpara manualul?
3
Este greu de crezut cum o carte atat de solicitata este si atat de greu de achizitionat...
5
Este cartea pentru admitere in Carol Davila Bucuresti...Am cautat tot internetul aceasta carte,si abia acum am gasit-o la librarul tau...CEL MAI TARE SITE!!!!
5
Dupa acest manual se inata pentru admiterea la facultatea de farmacie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0375 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.