Chimie. Manual. C1, C2 (cls. a X-a)

Chimie. Manual. C1, C2 (cls. a X-a)
-15%
Preț: 10,63 lei
12,50 lei (-14,96%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2000
Pagini: 128
Categoria: Chimie

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Manual aprobat prin Ordinul nr.3921/31.05.2004.
Acest manual se adreseaza elevilor de la liceele teoretice, profil real, si celor de la liceele tehnologice, fiind structurat pe patru capitole si urmarind studierea chimiei ca stiinta moderna: un ansamblu de fapte care trebuie percepute rational pentru a pune in evidenta regularitati care sa duca la intelegerea lumii inconjuratoare. Primul capitol al manualului prezinta o introducere in studiul reactiilor chimice, al doilea capitol fiind consacrat studiului substantelor simple, proprietatilor si utilizarilor acestora. Prezentand diferite experimente intr-o grafica deosebita, policroma, ultimele doua capitole descriu proprietatile si reactiile substantelor compuse, precum si rolul energiei in desfasurarea reactiilor chimice. Fiecare lectie este insotita de un modul de evaluare, iar fiecare capitol include la sfarsit cate un set de teste de autoevaluare, pentru a veni in sprijinul pregatirii independente a elevilor.

Detaliile cartii:

* Autor: Gabriela Noveanu, Viorica Tudor
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2000
* Pagini continute: 128

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0578 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.