Bacalaureat 2018 Fizica 100 variante rezolvate. Enunturi si rezolvari

Bacalaureat 2018 Fizica 100 variante rezolvate. Enunturi si rezolvari
-17%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Bacalaureat
Preț: 25,73 lei
31,00 lei (-17%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Bacalaureat Fizica 100 variante rezolvate. Enunturi si rezolvari (Optica, Mecanica, Producerea si utilizarea curentului continuu, Termodinamica).

Argument

Bacalaureatul (2010), propus de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Serviciul National de Evaluare si Examinare, se desfasoara in conditiile in care, ca si anul trecut, sunt publice 100 de
variante a cate 3 subiecte din care voi, elevii veti avea, la examen, de rezolvat una singura. Structura subiectelor si gradul de dificultate nu ridica probleme deosebite.

Pentru a veni in sprijinul vostru am elaborat acest ghid practic de rezolvare a celor 100 de variante de subiecte publicate de Minister. Ghidul cuprinde variantele de rezolvare pentru: Optica, Mecanica, Producerea si utilizarea curentului vontinu, si notiuni de termodinamica.

Ghidul nostru se adreseaza in primul rand elevilor, dar, in egala masura profesorilor, constituind un util instrument de lucru, oferind modele de rezolvare a subiectelor.

Recomandam elevilor sa-si insuseasca mai intai continutul manualului alternativ dupa care studiaza la clasa, apoi sa rezolve varinatele propuse, avand astfel posibilitatea de autoevaluare.

Cu convingerea ca procurarea ghidului practic de rezolvare a variantelor de subiecte pentru bacalaureat va poate asigura deplina reusita in confruntarea care va asteapta, va uram mult succes!

Cuprins:

Optica
Mecanica
Producerea si utilizarea curentului continuu
Notiuni de termodinamica


Autori: Doru Badiu, Nicolae Florescu, Aurelian Popescu, Adelaida Petrescu, Gabriel State... etc
Anul aparitei: 2015
Nr. pagini 377

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0916 sec